Mogelijkheden van Aviation Valley

Aviation Valley werkt met u mee

Wat uw plannen ook zijn, in Aviation Valley is alles erop gericht om uw ambities waar te maken.

De kavels zijn flexibel en tot wel 80 procent bebouwbaar. En door het aangepaste bestemmingsplan is er volop ruimte voor uw individuele vestigingswensen. Bovendien profiteert u van collectieve voorzieningen zoals park- en facilitair management. Hier staat u er als ondernemer niet alleen voor: alles werkt met u mee!

Mogelijkheden Aviation Valley
Mogelijkheden Aviation Valley

Klaar voor vrijwel elk type bedrijf

Of transport en logistiek nu uw core business is of gewoon iets wat er nu eenmaal bijhoort; op Aviation Valley is vrijwel elk type distributie- of productiebedrijf welkom, tot en met milieucategorie 4. De unieke locatie en faciliteiten maken het business park bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld logistiek, distributie, (e-commerce) warehousing, productie en assemblage.

Aviation Valley werkt graag met u mee!

Kavel kopen of bedrijfsgebouw huren? Ondernemen zonder beperkingen

Aviation Valley geeft u de mogelijkheid om te ondernemen zoals u zelf wil. Of u nu een kavel wil kopen, een kant-en-klare bedrijfsruimte wil huren, of er een op maat wil laten ontwikkelen. Wij helpen u graag de juiste aanpak te kiezen en bieden de huisvestingsmogelijkheden die optimaal passen bij uw bedrijf.

Informeer naar de mogelijkheden
#

De verkaveling met het aanbod

Op Aviation Valley vindt u precies het kavel of bedrijfspand dat bij u past

Verkaveling Aviation Valley

Kavels voor luchtvaart-gerelateerde activiteiten

Koop of huur een kavel van 0,4 tot 6,8 ha, eventueel met ontsluiting naar start- en landingsbaan; bijvoorbeeld voor expeditie. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Verkaveling

PDF-Documentatie A

PDF-Documentatie B

Bedrijfskavels
te koop

Flexibele bedrijfskavels vanaf 0,5 ha te koop. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Verkaveling

PDF-Documentatie

Grootschalige huurobjecten (warehousing)

Grootschalige nieuwbouw van logistieke bedrijfspanden op kavels van 6,5 tot 14 ha (80 % bebouwd). Download de leaflet of brochure. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Verkaveling

Mogelijkheden

Platform gerelateerde kavels

Kavels voor luchthaven gebonden activiteiten, met toegang tot de startbaan. Meer weten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel +31 (0)43 358 98 41.

Verkaveling